Mensen / Jill Palmaccio

Een pragmatische en positieve aanpak met een kritische blik is voor Jill de kern tot succes. Het mooiste aan de advocatuur vindt ze het werken in teamverband en het contact met cliënten en adviseurs. Wanneer alle tandwielen in elkaar grijpen en iedereen met plezier en gedrevenheid aan de slag is. Alle hands on deck, met een luisterend oor en respect voor elkaar in de weer voor de cliënt.

Jill studeerde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daar rondde ze de bachelor Rechtsgeleerdheid en de master Burgerlijk Recht af. Gedurende haar master verdiepte ze zich in het contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Binnen de specialisatie Fusies & Overnames is Jill verantwoordelijk voor het projectmanagement.

Tijdens haar studie heeft Jill verschillende stages gelopen. Bij een rechtswinkel zette ze zich vrijwillig in als juridisch adviseur. Jill werkt sinds 2021 bij Boels Zanders.

Ondersteuning
Karlijn van den Berkmortel
+31 88 30 40 104
[email protected]

Talen
Nederlands Engels Duits

Expertises
Fusies en overnames

‘EEN PRAGMATISCHE EN POSITIEVE AANPAK MET EEN KRITISCHE BLIK IS DE KERN TOT SUCCES.’
● Jill Palmaccio, Juridisch medewerker

Beheer mijn cookies

Om ervoor te zorgen dat de website bz.nl goed functioneert, maakt Boels Zanders NV gebruik van technieken waarbij persoonsgegevens worden verwerkt, zoals cookies. Op de website bz.nl maken we onderscheid tussen functionele en niet-functionele cookies.

Functionele cookies (noodzakelijk)

Functionele cookies plaatsen we altijd. Deze zijn namelijk noodzakelijk om de website goed te laten werken. Deze cookies verwerken geen persoonsgegevens.

(Altijd actief)

Analytische cookies (optioneel)

Deze niet-functionele analytische cookies verwerken persoonsgegevens buiten uw gezichtsveld. Daarom vragen wij altijd uw toestemming voor wij deze cookies plaatsen. Analytische cookies hebben allerlei verschillende doeleinden, maar stellen ons vooral in staat om onze dienstverlening te verbeteren.

Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In onze cookieverklaring leest u meer over cookies en u kunt indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.

Mijn keuze opslaan